Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s pivem a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 073 kJ /
974 kcal
Bílkoviny99,46 g
– z toho živočišné bílkoviny90,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,11 g
Tuky44,56 g
– nasycené27,50 g
– nenasycené16,03 g
–– mononenasycené13,56 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,65 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 3,58 g
Sůl8,80 g
Sacharidy31,63 g
– cukry10,01 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tresky Treska filet 500 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
200 g 200 g hnědých žampionů Žampion čerstvý 200 g
130 ml 130 ml piva – nejlépe plzeňské Pivo světlé 10ᵒ 130 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku – prolisujeme Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce hladkolisté petržele – nasekané + na ozdobu Petržel nať čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 1.25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.