Nutriční hodnoty (Treska s pivem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 073 kJ / 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,11 g |
Tuky | 44,56 g |
– nasycené | 27,50 g |
– nenasycené | 16,03 g |
–– mononenasycené | 13,56 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 31,63 g |
– cukry | 10,01 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tresky | Treska filet | 500 g |
5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
200 g 200 g hnědých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
130 ml 130 ml piva – nejlépe plzeňské | Pivo světlé 10ᵒ | 130 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku – prolisujeme | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce hladkolisté petržele – nasekané + na ozdobu | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |