Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory s hovězí oháňkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 459 kJ /
4 890 kcal
Bílkoviny267,70 g
– z toho živočišné bílkoviny240,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,00 g
Tuky324,20 g
– nasycené113,40 g
– nenasycené198,40 g
–– mononenasycené106,20 g
–– polynenasycené92,20 g
––– omega 34,40 g
Vláknina52,00 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 1,10 g
Sůl0,00 g
Sacharidy207,80 g
– cukry40,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 2 kg 2 kg hovězí oháňky Hovězí oháňka 2000 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
snítky snítky tymiánu nebo rozmarýnu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.