Nutriční hodnoty (Pečené brambory s hovězí oháňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 459 kJ / 4 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 267,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 240,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 324,20 g |
– nasycené | 113,40 g |
– nenasycené | 198,40 g |
–– mononenasycené | 106,20 g |
–– polynenasycené | 92,20 g |
––– omega 3 | 4,40 g |
Vláknina | 52,00 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 207,80 g |
– cukry | 40,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 2 kg 2 kg hovězí oháňky | Hovězí oháňka | 2000 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
snítky snítky tymiánu nebo rozmarýnu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |