Nutriční hodnoty (Pečené brambory s hovězí oháňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 459 kJ / 4 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 267,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 240,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 324,20 g |
| – nasycené | 113,40 g |
| – nenasycené | 198,40 g |
| –– mononenasycené | 106,20 g |
| –– polynenasycené | 92,20 g |
| ––– omega 3 | 4,40 g |
| Vláknina | 52,00 g |
| Cholesterol | 1,86 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 207,80 g |
| – cukry | 40,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 2 kg 2 kg hovězí oháňky | Hovězí oháňka | 2000 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| snítky snítky tymiánu nebo rozmarýnu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |