Nutriční hodnoty (Rolády, řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 576 kJ / 2 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,48 g |
| Tuky | 45,18 g |
| – nasycené | 16,24 g |
| – nenasycené | 18,89 g |
| –– mononenasycené | 14,80 g |
| –– polynenasycené | 4,09 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 708 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 444,86 g |
| – cukry | 190,96 g |
| ––– laktóza | 36,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 210 g 210 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 210 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 375 g 375 g másla | Máslo kravské | 375 g |
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
| rum | Rum |