Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rolády, řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 576 kJ /
2 528 kcal
Bílkoviny81,71 g
– z toho živočišné bílkoviny60,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,48 g
Tuky45,18 g
– nasycené16,24 g
– nenasycené18,89 g
–– mononenasycené14,80 g
–– polynenasycené4,09 g
––– omega 30,19 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 708 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy444,86 g
– cukry190,96 g
––– laktóza36,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
210 g 210 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
375 g 375 g másla Máslo kravské 375 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
3 3 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
cukr moučka (dle chuti) Cukr bílý
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.