Nutriční hodnoty (Rolády, řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 576 kJ / 2 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,48 g |
Tuky | 45,18 g |
– nasycené | 16,24 g |
– nenasycené | 18,89 g |
–– mononenasycené | 14,80 g |
–– polynenasycené | 4,09 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 708 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 444,86 g |
– cukry | 190,96 g |
––– laktóza | 36,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
210 g 210 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
375 g 375 g másla | Máslo kravské | 375 g |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
rum | Rum |