Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyselica z Otrokovic)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 712 kJ /
2 082 kcal
Bílkoviny12,75 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky210,20 g
– nasycené102,50 g
– nenasycené105,00 g
–– mononenasycené90,00 g
–– polynenasycené15,00 g
––– omega 30,27 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy32,65 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
(počet brambor a zelí - podle množství osob) Brambor zimní
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 zeleninový bujon Bujón zeleninový
celý kmín Kmín
1 1 kysané okapané a pokrájené zelí Zelí bílé čerstvé
200 - 300 g 200 - 300 g uzené slaniny (nebo uvařeného uzeného masa) Špek 250 g
1 1 smetana na vaření 12% Smetana kravská sladká 12%
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
hrst hrst sušených hub (namočených) Houby sušené směs
sádlo (olej) Sádlo vepřové
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.