Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátový krém s mrkví a pomerančem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 656 kJ /
635 kcal
Bílkoviny10,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,01 g
Tuky9,07 g
– nasycené5,83 g
– nenasycené4,46 g
–– mononenasycené2,96 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,03 g
Vláknina22,77 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy119,05 g
– cukry20,78 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g batátů Batáty neloupané 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
pražená slunečnicová semínka Slunečnicová semínka loupaná
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.