Nutriční hodnoty (Batátový krém s mrkví a pomerančem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 656 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,01 g |
Tuky | 9,07 g |
– nasycené | 5,83 g |
– nenasycené | 4,46 g |
–– mononenasycené | 2,96 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 22,77 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 119,05 g |
– cukry | 20,78 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
pražená slunečnicová semínka | Slunečnicová semínka loupaná | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |