Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s vajíčky, slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 555 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,61 g |
Tuky | 15,62 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 7,18 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 17,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 30,95 g |
– cukry | 10,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
5 plátků 5 plátků slaniny | Špek | |
4 plátky 4 plátky tvrdýho sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce lehce podrceného barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
kečup | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
tuk nebo olej | Margarín |