Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s vajíčky, slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 555 kJ / 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,61 g |
| Tuky | 15,62 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 7,18 g |
| –– mononenasycené | 5,67 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 17,94 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 238 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 30,95 g |
| – cukry | 10,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 plátků 5 plátků slaniny | Špek | |
| 4 plátky 4 plátky tvrdýho sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce lehce podrceného barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tuk nebo olej | Margarín |