Nutriční hodnoty (Pečené bramborové křupánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 961 kJ / 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,04 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 97,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 menších brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 2 ČL 2 ČL soli | Sůl mořská | 20 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| tymián nebo rozmarýn | Tymián sušený |