Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka ,,minestrone" s krutony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 3 673 kJ / 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 20,67 g |
– nasycené | 5,36 g |
– nenasycené | 9,58 g |
–– mononenasycené | 7,06 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 57,70 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 120,85 g |
– cukry | 16,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 větších stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
1 1 mražená zeleninová směs pod svíčkovou | Mrkev mražená | |
2 plechovky 2 plechovky konzervovaných krájených rajčat | Rajče červené sterilované | |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
vývar | Vývar hovězí | |
2 - 3 2 - 3 vajíčka | Vejce slepičí | 175 g |
toustový chleba | Toast pšeničný bílý | |
drcený parmezán | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |