Nutriční hodnoty (Moravské jitrnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 664 kJ / 5 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 950,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 950,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 145,43 g |
| – nasycené | 34,80 g |
| – nenasycené | 72,42 g |
| –– mononenasycené | 59,41 g |
| –– polynenasycené | 13,01 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,89 g |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 5,35 g |
| Sacharidy | 16,43 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-4,3 kg 4-4,3 kg masa z předvařené hlavy (zhruba) | Vepřová kýta | 4150.000095367432 g |
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 250 g 250 g kůží | ||
| 250 ml 250 ml vývaru (zhruba) | Vývar masový | 250 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
| mleté nové koření (dle chuti) | Nové koření mleté | |
| 1 špetka 1 špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý |