Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešný tatarák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 587 kJ /
1 574 kcal
Bílkoviny34,75 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,39 g
Tuky75,86 g
– nasycené8,40 g
– nenasycené61,10 g
–– mononenasycené42,85 g
–– polynenasycené18,24 g
––– omega 34,88 g
Vláknina55,75 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 7,18 g
Sůl18,27 g
Sacharidy176,87 g
– cukry19,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších uvařených brambor Brambor zimní 250 g
5 lžic 5 lžic ostrého kečupu Kečup ostrý 75 ml
5 lžic 5 lžic oleje (dávám olivový) Olej řepkový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce soli - pozor někdo solí méně, někdo více Sůl mořská 15 g
1 lžíce 1 lžíce mletého černého pepře Pepř černý mletý 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce pálivé papriky Paprika pálivá 7.5 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
4 4 stroučky česneku Česnek čerstvý 280 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 žloutky (uvařené na tvrdo) Vaječný žloutek 46 g
toustový chléb (nebo i nakrájená veka) Toast pšeničný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.