Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 226 kJ /
293 kcal
Bílkoviny8,45 g
– z toho živočišné bílkoviny6,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky22,45 g
– nasycené11,94 g
– nenasycené10,29 g
–– mononenasycené6,70 g
–– polynenasycené3,59 g
––– omega 30,35 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy12,63 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 ml 1000 ml uzeného vývaru Vývar vepřový 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 středně velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 středně velká petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru 2 cm silný Celer bulva čerstvá
petrželka (nebo jiná bylinka) Petržel nať čerstvá
polévkové nudle vařené Nudle pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.