Nutriční hodnoty (Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 226 kJ / 293 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,45 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,97 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g | 
| Tuky | 22,45 g | 
| – nasycené | 11,94 g | 
| – nenasycené | 10,29 g | 
| –– mononenasycené | 6,70 g | 
| –– polynenasycené | 3,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 5,65 g | 
| Cholesterol | 14 mg | 
| Sodík | 63 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 12,63 g | 
| – cukry | 6,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1000 ml 1000 ml uzeného vývaru | Vývar vepřový | 1000 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 1 1 středně velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek celeru 2 cm silný | Celer bulva čerstvá | |
| petrželka (nebo jiná bylinka) | Petržel nať čerstvá | |
| polévkové nudle vařené | Nudle pšeničné | |