Nutriční hodnoty (Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 226 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 22,45 g |
– nasycené | 11,94 g |
– nenasycené | 10,29 g |
–– mononenasycené | 6,70 g |
–– polynenasycené | 3,59 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 12,63 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 ml 1000 ml uzeného vývaru | Vývar vepřový | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 středně velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru 2 cm silný | Celer bulva čerstvá | |
petrželka (nebo jiná bylinka) | Petržel nať čerstvá | |
polévkové nudle vařené | Nudle pšeničné | |