Nutriční hodnoty (Bulgur se špenátem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 541 kJ / 1 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,11 g |
| Tuky | 16,21 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 5,58 g |
| –– mononenasycené | 3,73 g |
| –– polynenasycené | 1,85 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 33,17 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 174,45 g |
| – cukry | 14,41 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g mraženého sekaného špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
| 150 g 150 g ricotty | Ricotta | 150 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |