Nutriční hodnoty (Tuňák s brokolicí, hráškem, rýží a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plechovky 2 plechovky tuňáka | Tuňák filet | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice (nebo co zůstalo z předešlého dne) | Brokolice čerstvá | 600 g |
| mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| zbytek rýže a těstovin z předešlého dne | Těstoviny pšeničné |