Nutriční hodnoty (Polévka z vepřových žebírek po vietnamsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 982 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 40,17 g |
– nasycené | 10,06 g |
– nenasycené | 20,86 g |
–– mononenasycené | 16,83 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 6,21 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových žebírek (koupíme pruh) | Vepřová žebra | 400 g |
1 konzerva 1 konzerva bambusových výhonků (nakládaných ve vodě) | Bambusové výhonky čerstvé | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koriandr | Koriandr semena | |
mungo klíčky | Mungo | |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá |