Nutriční hodnoty (Candát a chřest na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 947 kJ / 1 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 132,55 g |
| – nasycené | 80,75 g |
| – nenasycené | 49,70 g |
| –– mononenasycené | 44,95 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 683 mg |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 3,61 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 filety 3 filety z candáta | Candát filet | 600 g |
| 1 svazek 1 svazek zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |