Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 923 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,82 g |
| Tuky | 96,44 g |
| – nasycené | 18,24 g |
| – nenasycené | 70,20 g |
| –– mononenasycené | 22,73 g |
| –– polynenasycené | 47,47 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 47,05 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 81,98 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bílého octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |