Nutriční hodnoty (Bramborovo - papriková frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 928 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 23,08 g |
| – nasycené | 5,57 g |
| – nenasycené | 10,62 g |
| –– mononenasycené | 8,44 g |
| –– polynenasycené | 2,19 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,96 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 30,30 g |
| – cukry | 6,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| ½ Hermelínu s pepřem | Hermelín | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |