Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s klobásou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 829 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,22 g |
Tuky | 179,22 g |
– nasycené | 78,75 g |
– nenasycené | 86,65 g |
–– mononenasycené | 70,06 g |
–– polynenasycené | 16,60 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 33,34 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 4,69 g |
Sůl | 11,05 g |
Sacharidy | 190,55 g |
– cukry | 18,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g mírně pálivé klobásy | Klobása | 200 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
hrášek | Hrášek zelený | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 plísňový sýr | Niva 50% t. v s. | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pažitka | Pažitka čerstvá |