Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s klobásou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 829 kJ / 2 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 76,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,22 g |
| Tuky | 179,22 g |
| – nasycené | 78,75 g |
| – nenasycené | 86,65 g |
| –– mononenasycené | 70,06 g |
| –– polynenasycené | 16,60 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 33,34 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 4,69 g |
| Sůl | 11,05 g |
| Sacharidy | 190,55 g |
| – cukry | 18,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 200 g 200 g mírně pálivé klobásy | Klobása | 200 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 plísňový sýr | Niva 50% t. v s. | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |