Nutriční hodnoty (Gorgonzolové dukáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 2,15 g |
| – nasycené | 0,65 g |
| – nenasycené | 1,08 g |
| –– mononenasycené | 0,43 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 55,90 g |
| – cukry | 4,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| Gorgonzola | Gorgonzola | |
| máslo | Máslo kravské | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| kečup | Kečup sladký |