Nutriční hodnoty (Brokolicový koláč s mrkvovou pomazánkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 477 kJ / 831 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,59 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,22 g |
| Tuky | 37,91 g |
| – nasycené | 11,95 g |
| – nenasycené | 16,62 g |
| –– mononenasycené | 12,91 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 16,57 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 638 mg |
| Sůl | 1,27 g |
| Sacharidy | 53,76 g |
| – cukry | 19,32 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |