Nutriční hodnoty (Frncábník (bramborák s kopřivami))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 749 kJ / 418 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 7,96 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 65,50 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1-2 hrsti 1-2 hrsti sekaných mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka po dle potřeby | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |