Nutriční hodnoty (Frncábník (bramborák s kopřivami))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 749 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 7,96 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 65,50 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1-2 hrsti 1-2 hrsti sekaných mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka po dle potřeby | Mouka pšeničná hladká | |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |