Nutriční hodnoty (Vepřová plec v kedlubnách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 43,58 g |
| – nasycené | 14,63 g |
| – nenasycené | 20,52 g |
| –– mononenasycené | 17,40 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 11,48 g |
| Cholesterol | 491 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 38,05 g |
| – cukry | 16,34 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| vývar z kostí | Vývar masový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |