Nutriční hodnoty (Vepřové ragú s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 19,44 g |
| – nasycené | 4,71 g |
| – nenasycené | 9,81 g |
| –– mononenasycené | 8,19 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 11,55 g |
| – cukry | 4,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sklenice sklenice sterilovaného červeného zelí (cca 750 g) | Zelí červené sterilované | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |