Nutriční hodnoty (Pečené batáty se salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 530 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 3,37 g |
– nasycené | 1,12 g |
– nenasycené | 2,14 g |
–– mononenasycené | 1,15 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší batáty | Batáty neloupané | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
rukola | Rukola čerstvá | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
mozzarella | Mozzarella kravská | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
parmezán (nemusí být) | Parmezán |