Nutriční hodnoty (Pečené batáty se salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 530 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 3,37 g |
| – nasycené | 1,12 g |
| – nenasycené | 2,14 g |
| –– mononenasycené | 1,15 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 694 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
| – cukry | 4,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší batáty | Batáty neloupané | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| parmezán (nemusí být) | Parmezán |