Nutriční hodnoty (Noky s "boloňskou" omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 641 kJ / 631 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 48,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 45,17 g | 
| – nasycené | 15,06 g | 
| – nenasycené | 27,06 g | 
| –– mononenasycené | 21,03 g | 
| –– polynenasycené | 6,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,21 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 144 mg | 
| Sodík | 156 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 6,30 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| bramborové noky | Noky | |
| krájená rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| rajčatový protlak (menší) | Protlak rajčatový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| parmezán | Parmezán | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| koření – sůl, pepř, oregáno, tymián | Pepř černý |