Nutriční hodnoty (Nové brambory pečené s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 053 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,12 g |
| Tuky | 29,90 g |
| – nasycené | 3,03 g |
| – nenasycené | 25,47 g |
| –– mononenasycené | 17,65 g |
| –– polynenasycené | 7,82 g |
| ––– omega 3 | 2,26 g |
| Vláknina | 35,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 579 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 128,20 g |
| – cukry | 8,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jemně nasekaného libečku | Libeček čerstvý | 15 g |
| 500 g 500 g nových brambor | Brambor raný | 500 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 špetka 1 špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| 1 špetka 1 špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| snítka snítka rozmarýnu (nebo tymiánu) | Rozmarýn sušený |