Nutriční hodnoty (Jáhlový dezert s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 44,83 g |
| – nasycené | 28,48 g |
| – nenasycené | 15,92 g |
| –– mononenasycené | 13,58 g |
| –– polynenasycené | 2,33 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 67 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 39,83 g |
| – cukry | 4,33 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g jáhel | Jáhly | 50 g |
| cca 10 10 datlí | Datle sušené s peckou | |
| 100 g 100 g mascarpone | Mascarpone | 100 g |
| goji na ozdobu (nemusí být) | Kustovnice sušená |