Nutriční hodnoty (Polévka z listů ředkvičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 21,05 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,57 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g | 
| Tuky | 40,32 g | 
| – nasycené | 19,91 g | 
| – nenasycené | 16,64 g | 
| –– mononenasycené | 13,59 g | 
| –– polynenasycené | 3,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,18 g | 
| Vláknina | 1,40 g | 
| Cholesterol | 595 mg | 
| Sodík | 212 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 28,54 g | 
| – cukry | 1,74 g | 
| ––– laktóza | 0,24 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 3/4 l 3/4 l zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 750 ml | 
| listy listy ředkviček (z 1 svazku) | Ředkvička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |