Nutriční hodnoty (Fazolový salát s volským okem, smaženým v cibulovém kroužku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 672 kJ / 2 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 240,74 g |
– nasycené | 109,95 g |
– nenasycené | 119,17 g |
–– mononenasycené | 101,28 g |
–– polynenasycené | 17,88 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,84 g |
Sacharidy | 46,85 g |
– cukry | 36,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 konzervy 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
( 1 konzerva 1 konzerva = 425 ml) | ||
250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |