Nutriční hodnoty (Fazolový salát s volským okem, smaženým v cibulovém kroužku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 672 kJ / 2 551 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,47 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g | 
| Tuky | 240,74 g | 
| – nasycené | 109,95 g | 
| – nenasycené | 119,17 g | 
| –– mononenasycené | 101,28 g | 
| –– polynenasycené | 17,88 g | 
| ––– omega 3 | 0,36 g | 
| Vláknina | 12,60 g | 
| Cholesterol | 1,21 g | 
| Sodík | 4,42 g | 
| Sůl | 10,84 g | 
| Sacharidy | 46,85 g | 
| – cukry | 36,60 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 konzervy 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| ( 1 konzerva 1 konzerva = 425 ml) | ||
| 250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |