Nutriční hodnoty (Teplý cizrnový salát s lesními houbami a raným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 560 kJ / 1 090 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,07 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,00 g | 
| Tuky | 26,70 g | 
| – nasycené | 7,85 g | 
| – nenasycené | 17,50 g | 
| –– mononenasycené | 8,05 g | 
| –– polynenasycené | 9,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,51 g | 
| Vláknina | 108,50 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 70 mg | 
| Sůl | 0,06 g | 
| Sacharidy | 94,08 g | 
| – cukry | 11,08 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g cizrny | Cizrna | 300 g | 
| 1 hrst 1 hrst lesních hub (nebo žampiony) | Hřib čerstvý | |
| 250 g 250 g raného zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g | 
| 6 6 menších vyzrálých keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 1 1 menší svazek hladkolisté petrželové natě | Petržel nať čerstvá |