Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 756 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
| Tuky | 1,57 g |
| – nasycené | 0,73 g |
| – nenasycené | 2,66 g |
| –– mononenasycené | 0,74 g |
| –– polynenasycené | 1,92 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 17,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 83,98 g |
| – cukry | 19,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| jíška | Jíška máslová | |
| libeček | Libeček čerstvý |