Nutriční hodnoty (Jahodová buchta hrnková rychlá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 513 kJ / 2 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 74,56 g |
| – nasycené | 7,90 g |
| – nenasycené | 60,97 g |
| –– mononenasycené | 42,93 g |
| –– polynenasycené | 18,04 g |
| ––– omega 3 | 5,17 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 216 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 478,13 g |
| – cukry | 261,13 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru (může být i méně) | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| jahody (dle chuti) | Jahody čerstvé |