Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová buchta hrnková rychlá)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 513 kJ /
2 752 kcal
Bílkoviny38,09 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky74,56 g
– nasycené7,90 g
– nenasycené60,97 g
–– mononenasycené42,93 g
–– polynenasycené18,04 g
––– omega 35,17 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy478,13 g
– cukry261,13 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek cukru (může být i méně) Cukr bílý 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový pudink (prášek) Puding v prášku 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr (dle chuti) Cukr bílý
jahody (dle chuti) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.