Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka jako špíz, na šalvěji s pomeranči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie576 kJ /
138 kcal
Bílkoviny3,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,71 g
Tuky0,86 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,44 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,27 g
– cukry12,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová panenka Vepřová panenka
1/2 1/2 pomeranče - nakrájený na čtvrtky k napichování Pomeranč čerstvý
2 lžíce koření šalvěje, 2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
2 lžičky 2 lžičky namletého koření pepře 5-ti barev Pepř černý 10 g
1 1 velká cibule - nakrájená na větší čtvrtky Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 oranžové papriky - nakrájené na čtvrtky Paprika oranžová čerstvá
1/2 1/2 zelené papriky - nakrájené na čtvrtky Paprika zelená čerstvá
6 6 cherry rajčat - rozpůlená Rajčata cherry 180 g
1 1 balení anglické slaniny - nakrájíme každý plátek napůl Anglická slanina
slunečnicový olej Olej slunečnicový
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.