Nutriční hodnoty (Hruškové carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 498 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 24,08 g |
| – nasycené | 9,18 g |
| – nenasycené | 13,82 g |
| –– mononenasycené | 6,26 g |
| –– polynenasycené | 7,56 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 19,47 g |
| – cukry | 13,09 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hodně zralá sladká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 50 g 50 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 50 g |
| větvička větvička meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
| 25 g 25 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 25 g |