Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový dort s ovocem a polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 696 kJ /
2 317 kcal
Bílkoviny75,04 g
– z toho živočišné bílkoviny69,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky149,84 g
– nasycené39,86 g
– nenasycené92,08 g
–– mononenasycené69,14 g
–– polynenasycené22,94 g
––– omega 35,86 g
Vláknina7,48 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 824 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy163,41 g
– cukry74,81 g
––– laktóza24,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 6 rovných PL cukru Cukr bílý
6 PL 6 PL oleje Olej řepkový 66 ml
6 6 vrchovatých PL bezlepkové mouky Mouka pohanková
1 1 vrchovatá PL vanilkového pudinku v prášku Puding v prášku 40 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vysokoprocentní smetana Smetana kravská sladká 12%
2 2 kysané smetany po 250 g Smetana kravská zakysaná 12%
1 plechovka 1 plechovka malinového kompotu Meruňka zavařená
1 1 pudink Ole Puding v prášku
1 1 změklé máslo Máslo kravské 1 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
250 ml 250 ml vysokoprocentní smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 1 hořká čokoláda Čokoláda hořká 40%
2 PL 2 PL hořkého kakaa Kakao prášek 30 g
ovoce dle chuti Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.