Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 047 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,93 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 1,96 g |
– nenasycené | 9,22 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 37,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 167,50 g |
– cukry | 42,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml bulguru (nejlépe tmavý) | Pšeničný bulgur | 150 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
100 g 100 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 100 g |
4-6 4-6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6-7 6-7 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 malá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce tamari omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 lžíce 1 lžíce tahini | Tahini | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bylinky (podle vlastního výběru) | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |