Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 047 kJ /
967 kcal
Bílkoviny30,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,93 g
Tuky11,67 g
– nasycené1,96 g
– nenasycené9,22 g
–– mononenasycené4,00 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 30,13 g
Vláknina37,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy167,50 g
– cukry42,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml bulguru (nejlépe tmavý) Pšeničný bulgur 150 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
100 g 100 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 100 g
4-6 4-6 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 mladá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6-7 6-7 žampionů Žampion čerstvý
1 1 malá kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 lžíce 1 lžíce tamari omáčky Sójová omáčka Tamari
1 lžíce 1 lžíce tahini Tahini 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bylinky (podle vlastního výběru) Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.