Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněné batátové hranolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 140 kJ /
1 228 kcal
Bílkoviny16,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,59 g
Tuky32,76 g
– nasycené4,67 g
– nenasycené27,89 g
–– mononenasycené23,83 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 30,03 g
Vláknina33,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,81 g
Sůl16,90 g
Sacharidy203,13 g
– cukry26,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg batátů (asi 2-3 kusy) Batáty neloupané 1000 g
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
asi 2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
necelá necelá lžička čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.