Nutriční hodnoty (Kořeněné batátové hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 140 kJ / 1 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,59 g |
| Tuky | 32,76 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 27,89 g |
| –– mononenasycené | 23,83 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 33,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,81 g |
| Sůl | 16,90 g |
| Sacharidy | 203,13 g |
| – cukry | 26,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg batátů (asi 2-3 kusy) | Batáty neloupané | 1000 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
| asi 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| necelá necelá lžička čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |