Nutriční hodnoty (Kořeněné batátové hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 140 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,59 g |
Tuky | 32,76 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 27,89 g |
–– mononenasycené | 23,83 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 33,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,81 g |
Sůl | 16,90 g |
Sacharidy | 203,13 g |
– cukry | 26,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg batátů (asi 2-3 kusy) | Batáty neloupané | 1000 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
asi 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
necelá necelá lžička čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |