Nutriční hodnoty (Fazolová pánev s klobásou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 878 kJ / 2 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,50 g |
| Tuky | 105,59 g |
| – nasycené | 34,18 g |
| – nenasycené | 61,99 g |
| –– mononenasycené | 46,92 g |
| –– polynenasycené | 15,07 g |
| ––– omega 3 | 3,56 g |
| Vláknina | 143,46 g |
| Cholesterol | 949 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 120,51 g |
| – cukry | 16,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 400 g |
| 400 400 g konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 2 2 pikantní klobásy | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 50-70 g 50-70 g slaniny | Špek | 60 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| oregano (dle chuti) | Oregano sušené | |
| bazalka (dle chuti) | Bazalka čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |