Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní ovoce zapečené s bílou čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 460 kJ /
1 066 kcal
Bílkoviny13,70 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,10 g
Tuky75,90 g
– nasycené45,06 g
– nenasycené27,07 g
–– mononenasycené22,12 g
–– polynenasycené4,95 g
––– omega 30,48 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy77,50 g
– cukry72,50 g
––– laktóza14,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g směsi letního ovoce (jahody, maliny, borůvky, angrešt, rybíz) Jahody čerstvé 300 g
kůra z poloviny dobře omytého citrónu Citrón čerstvý
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
100 g 100 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 100 g
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.