Nutriční hodnoty (Letní ovoce zapečené s bílou čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 75,90 g |
| – nasycené | 45,06 g |
| – nenasycené | 27,07 g |
| –– mononenasycené | 22,12 g |
| –– polynenasycené | 4,95 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 77,50 g |
| – cukry | 72,50 g |
| ––– laktóza | 14,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g směsi letního ovoce (jahody, maliny, borůvky, angrešt, rybíz) | Jahody čerstvé | 300 g |
| kůra z poloviny dobře omytého citrónu | Citrón čerstvý | |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 100 g 100 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý |