Nutriční hodnoty (Letní ovoce zapečené s bílou čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 75,90 g |
– nasycené | 45,06 g |
– nenasycené | 27,07 g |
–– mononenasycené | 22,12 g |
–– polynenasycené | 4,95 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 77,50 g |
– cukry | 72,50 g |
––– laktóza | 14,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g směsi letního ovoce (jahody, maliny, borůvky, angrešt, rybíz) | Jahody čerstvé | 300 g |
kůra z poloviny dobře omytého citrónu | Citrón čerstvý | |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
100 g 100 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
moučkový cukr | Cukr bílý |