Nutriční hodnoty (Bůček pečený na rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 14 271 kJ / 3 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
| Tuky | 297,68 g |
| – nasycené | 77,52 g |
| – nenasycené | 156,82 g |
| –– mononenasycené | 127,78 g |
| –– polynenasycené | 29,05 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 29,10 g |
| – cukry | 13,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 velké snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |