Nutriční hodnoty (Bůček pečený na rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 14 271 kJ / 3 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
Tuky | 297,68 g |
– nasycené | 77,52 g |
– nenasycené | 156,82 g |
–– mononenasycené | 127,78 g |
–– polynenasycené | 29,05 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 29,10 g |
– cukry | 13,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 velké snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |