Nutriční hodnoty (Obalovaný špiz se sýrem a kuřecím masem s bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 273 kJ / 2 694 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 118,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g | 
| Tuky | 82,18 g | 
| – nasycené | 41,21 g | 
| – nenasycené | 30,05 g | 
| –– mononenasycené | 25,90 g | 
| –– polynenasycené | 4,15 g | 
| ––– omega 3 | 0,63 g | 
| Vláknina | 44,00 g | 
| Cholesterol | 987 mg | 
| Sodík | 2,52 g | 
| Sůl | 5,88 g | 
| Sacharidy | 348,60 g | 
| – cukry | 42,50 g | 
| ––– laktóza | 22,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího nebo krůtího masa | ||
| 200 g 200 g tvrdého sýra Gouda | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 kelímek 1 kelímek tekuté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g | 
| 1 1 plný hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 koleček 6 koleček salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 česneková bageta (2 až 3 plátky na porci jidla) | Bageta pšeničná |