Nutriční hodnoty (Obalovaný špiz se sýrem a kuřecím masem s bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 273 kJ / 2 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 82,18 g |
– nasycené | 41,21 g |
– nenasycené | 30,05 g |
–– mononenasycené | 25,90 g |
–– polynenasycené | 4,15 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 348,60 g |
– cukry | 42,50 g |
––– laktóza | 22,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího nebo krůtího masa | ||
200 g 200 g tvrdého sýra Gouda | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 kelímek 1 kelímek tekuté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
1 1 plný hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
6 koleček 6 koleček salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 česneková bageta (2 až 3 plátky na porci jidla) | Bageta pšeničná |