Nutriční hodnoty (Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 987 kJ / 714 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 51,62 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g | 
| Tuky | 39,31 g | 
| – nasycené | 12,40 g | 
| – nenasycené | 17,52 g | 
| –– mononenasycené | 14,07 g | 
| –– polynenasycené | 3,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 10,96 g | 
| Cholesterol | 1,07 g | 
| Sodík | 977 mg | 
| Sůl | 2,22 g | 
| Sacharidy | 34,88 g | 
| – cukry | 23,06 g | 
| ––– laktóza | 3,58 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g | 
| 5 5 paprik barevných | Paprika bílá čerstvá | |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g | 
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| pálivá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
| 50-60 g 50-60 g tvrdého strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 55 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| lžíce lžíce smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% |