Nutriční hodnoty (Zelí s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 711 kJ / 4 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 85,52 g |
| Tuky | 110,99 g |
| – nasycené | 10,10 g |
| – nenasycené | 95,46 g |
| –– mononenasycené | 64,19 g |
| –– polynenasycené | 31,27 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 149,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 653,00 g |
| – cukry | 521,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 5000 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 3/4 l 3/4 l octa | Ocet lihový | 750 ml |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 80 g 80 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 80 g |