Nutriční hodnoty (Penne se sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 302 122 kJ / 72 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16 324,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16 318,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
Tuky | 745,75 g |
– nasycené | 225,20 g |
– nenasycené | 414,70 g |
–– mononenasycené | 280,10 g |
–– polynenasycené | 134,60 g |
––– omega 3 | 133,23 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 38,64 g |
Sodík | 38,60 g |
Sůl | 98,25 g |
Sacharidy | 49,15 g |
– cukry | 15,15 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček penne | Těstoviny pšeničné | |
200 200 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 70000 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 3 lžíce oleje | Olej řepkový | |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
500 500 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
100 100 g sýru Burlander | Sýr kravský tvrdý 30% | |
100 100 g sýru Fourme D*Ambert Cantorel | Sýr kravský tvrdý 30% | |
50 50 g taveného smetanového sýra | Sýr tavený | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
40 40 g parmezánu | Parmezán | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý | |
žampiony | Žampion čerstvý |