Nutriční hodnoty (Bábovka z pudinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 043 kJ / 3 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
| Tuky | 230,72 g |
| – nasycené | 21,20 g |
| – nenasycené | 192,16 g |
| –– mononenasycené | 137,20 g |
| –– polynenasycené | 54,96 g |
| ––– omega 3 | 16,51 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 466 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 343,60 g |
| – cukry | 200,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 160 g |
| 1 sklenka 1 sklenka oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1 sklenka 1 sklenka moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |