Nutriční hodnoty (Parmezánové risotto s kuřecím masem a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 052 kJ / 1 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,10 g |
| Tuky | 71,62 g |
| – nasycené | 38,89 g |
| – nenasycené | 17,05 g |
| –– mononenasycené | 15,52 g |
| –– polynenasycené | 1,54 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 152 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 103,55 g |
| – cukry | 16,31 g |
| ––– laktóza | 7,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g arborio rýže | Rýže bílá | 100 g |
| kuřecí vývar (dle potřeby) | Vývar kuřecí | |
| 0,15 l 0,15 l bílého vína | Víno bílé suché | 150.00000596046448 ml |
| 80 g 80 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 80 g |
| 80 g 80 g kuřecích prsou | Kuře prso | 80 g |
| 120 g 120 g parmezánu | Parmezán | 120 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |