Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák v sýrové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 724 kJ /
890 kcal
Bílkoviny39,96 g
– z toho živočišné bílkoviny38,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky74,20 g
– nasycené49,39 g
– nenasycené23,10 g
–– mononenasycené20,85 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,37 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 253 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,10 g
Sacharidy15,47 g
– cukry8,67 g
––– laktóza8,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 g 100 g sýru Blaťácké zlato Gouda 45% t. v s. 100 g
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 malý bobkový list Bobkový list sušený
pár lístků lístků libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.