Nutriční hodnoty (Dvoudruhové zelí se slaninovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 87,24 g |
– nasycené | 42,00 g |
– nenasycené | 43,89 g |
–– mononenasycené | 36,69 g |
–– polynenasycené | 7,21 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 6,86 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 219,90 g |
– cukry | 35,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g |
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 100 uzené plece | Vepřová plec uzená | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
500 g 500 g chlazených gnocchi | Noky | 500 g |