Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoudruhové zelí se slaninovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 806 kJ /
1 866 kcal
Bílkoviny37,86 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,36 g
Tuky87,24 g
– nasycené42,00 g
– nenasycené43,89 g
–– mononenasycené36,69 g
–– polynenasycené7,21 g
––– omega 30,11 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 6,86 g
Sůl17,00 g
Sacharidy219,90 g
– cukry35,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 250 g
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 100 uzené plece Vepřová plec uzená
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
sádlo Sádlo vepřové
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
500 g 500 g chlazených gnocchi Noky 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.