Nutriční hodnoty (Špaldový koláč s pudinkem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 835 kJ / 2 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
| Tuky | 99,05 g |
| – nasycené | 60,24 g |
| – nenasycené | 34,81 g |
| –– mononenasycené | 30,91 g |
| –– polynenasycené | 3,90 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 15,65 g |
| Cholesterol | 541 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 329,47 g |
| – cukry | 278,58 g |
| ––– laktóza | 22,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 21 21 x28 cm | ||
| 1 hrnek 1 hrnek = 250 ml | ||
| 1 1 a 1/2 hrnku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 450 ml 450 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 450 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce medu (třtinový cukr, stévie,...) | Med nepasterovaný | 108 g |
| 3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |