Nutriční hodnoty (Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 186 kJ / 3 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,32 g |
| Tuky | 0,48 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 36,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 817,00 g |
| – cukry | 806,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
| 125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 5 cm 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 750 g 750 g cukru krupice | Cukr bílý | 750 g |
| 60 g 60 g kandovaného zázvoru | Zázvor kandovaný | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně nasekané čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | 30 g |